Erau vremuri cand pestele de pe televizor era rege. Insa, de cand televizorul a fost inlocuit de plasma, spatiul pentru mileu s-a micsorat.

Si atunci am aparut noi ... Domicilio.
Pentru ca evolutia civilizatiei nu se vede doar in randul accesoriilor si gadget-urilor, ci si in spatiul de locuit al fiecaruia dintre noi. Pentru ca fiecare dintre noi este special si diferit, unicitatea trebuie sa se regaseasca in mediul in care traim.

Domicilio este locul in care iti asamblezi, in modul tau unic, viziunea asupra spatiului de locuit sau a mediului de lucru. De la corpuri de iluminat pana la fotolii lounge, totul poate fi personalizat pentru tine. Iti stam la dispozitie cu specialisti inspirati care sa te sfatuiasca, o gama de produse demna de personalitatea ta si o viziune proaspata asupra spatiului de locuit sau de lucru.

Spatii luminoase, culori proaspete, taieturi moderne, spirit tanar... toate acestea se regasesc intr-un showroom de peste 300 de metri.
Si pentru ca toate acestea nu inseamna nimic fara o echipa de implementare, iti asiguram asistenta tehnica competenta, atenta, implicata si punctuala. Pentru ca zenul clientului sa nu fie afectat de interferente administrative.