LIVRARE GRATUITA LA COMENZI MAI MARI DE 350 DE LEI*

Regele dormitorului: PATUL

14 februarie 2022 3 min de citit

Oricât am fi de prinși în vâltoarea problemelor de peste zi, nu putem nega dorința unei maxime destinderi în cel mai confortabil și intim loc din casa ta: patul.

Nu este locul de unde te uiți la televizor, nicidecum spațiul care a înlocuit biroul. Nu mâncăm și nu ne bem cafeluța în pat. Nu este sediul gândurilor-tăvălug și nici adăpostul angoaselor de peste zi. Patul este culcușul. De noi depinde să transformăm acest minunat obicet de mobilier în cuibul aducător de liniște, relaxare și uitare.

Patul este piesa de mobilier cheie în orice dormitor și devine în mod natural punctul de rezistență al încăperii. Tot mobilierul pentru dormitor este aranjat în mod tradițional în conformitate cu câteva reguli generale care țin de... stilul și dimensiunea patului. Fiecare dormitor este o introspecție în viața intimă a proprietarului. De la culorile alese, la accesoriile și detaliile care desăvârșesc spațiul, totul în jur spune o poveste.

Iată câteva reguli generale pe care trebuie să le urmați pentru a crea un dormitor armonios:

În mod tradițional, oamenii au tendința de a plasa un pat dublu, queen-size sau king-size pe centrul peretelui opus ușii principale a camerei. Cu acest aranjament, tăblia este centrul atenției când intrați în cameră. Atenție, deci la textura, culoarea și design-ul tăbliei. Aceasta va fi un element important în stilul ales pentru întregul dormitor. Ochiul nu va fi atras de picioarele patului sau de spațiul de depozitare de sub saltea ci de forma tăbliei.

Patul DAREIOS va ofera spatiul perfect pentru relaxare. Designul este realizat in linii simple si echilibrate si se remarca prin modelul placut al tabliei.

 

Dacă dimensiunile camerei dvs. vă împiedică să vă poziționați patul pe perete, vizavi de ușă, alte opțiuni posibile depind de pereții care sunt suficient de ofertanți pentru a găzdui patul. Nu uitați de accesoriile plasate pe peretele de-a lungul patului. Recomandarea noastră este un tablou în culori neutre, fără imagini care impactează emoțional.

Patul tapitat ANTIGONE este o piesa de mobilier moderna, perfecta pentru persoanele care apreciaza designul simplu, dar de bun gust al spatiului in care locuiesc

Gândiți-vă bine dacă doriți să așezați patul sub o fereastră care se va deschide frecvent. Ferestrele care se deschid lângă pat creează schițe incomode.

Cu toate acestea, poziționarea unui pat între două ferestre funcționează excelent.

Lumina venită din spate creează o atmosferă feerică în dormitor, iar sunetul picăturilor de ploaie sunt aducătoare de liniște și relaxare absolută. 

Cauti un pat tapitat crem cu design modern din colectia Domicilio 2021 ?

Un dormitor matrimonial nu trebuie să fie uriaș, dar trebuie să ofere facilitățile de care aveți nevoie. Dacă spațiul dvs. este mai puțin magistral decât v-ați dori, uitați-vă la câteva dintre următoarele sugestii pentru alegerea patului:

  • Patul este ca o carte de vizită. Alegeți modelul care vă reflectă personalitatea. Nu dați niciodată greș cu modelele simple în nuanțele pământului. Nu alegeți un pat cu baldachin dacă spațiul nu e generos iar camera nu e suficient de înaltă.
  • Alegeți mobilierul dormitorului într-o paletă de culori pastelate. Patul, pereții, parchetul, glafurile pentru ferestre și așternuturile în culori deschise fac ca o cameră să pară mai mare.
  • Adăugați o somieră suficient de mare pe cât va permite spațiul. Dacă citești sau ești activ pe telefon, vei găsi utilă această piesă. Recomandarea noastră:
Patul IASON este alegerea perfecta pentru dormitoarele moderne, amenajate cu eleganta si aduce un plus de culoare in spatiul vostru intim.Tinerii/adolescenții nu se complică inutil cu detalii care nouă ne dau bătăi de cap. Cea mai bună alegere pentru camera unui adolescent este un pat cu tapițerie din material textil într-o culoare cât mai neutră. Spațiul de depozitat nu trebuie să lipsească.
Patul din gama PHAEDON este o alegere practica, care va completa cu mult bun gust dormitorul vostru. Patul va bifa atat latura functionala, cat si cea practica pentru un dormitor asa cum ati visat.Adolescenții știu de obicei ce își doresc într-un dormitor și nu întârzie să-ți spună că au nevoie de un mic spațiu de depozitare pentru telefon, cărți sau laptop. Și dacă fiul sau fiica dvs. solicită o culoare sălbatică, faceți tot posibilul să-i convingeți să-l folosească ca accent în dormitor. Nu tot ansamblul.